Jean d’Arcel –
Biologische producten van hoge kwaliteit 

Bij Roosens Kirby P&H wordt er uitsluitend gewerkt met de hoge kwaliteitsproducten van Jean d’Arcel. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean d’Arcel producten op de markt. 

Deze producten bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen voor een snel resultaat. 
Bovendien zijn alle producten op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean d’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. 

Voor de huidverbeterende gelaatsverzorging wordt er voornamelijk gewerkt met de productlijnen ArcelMed en Sensitive. 

 

ArcelMed – huidverbetering

ArcelMed is een professionele cosmeticalijn, zeer zorgvuldig ontwikkeld met specifiek geselecteerde werkstofcombinaties. De producten vertegenwoordigen nieuwe generatie cosmetica, die een brug zijn tussen pure cosmetica en medische huidverzorging. 

Het moderne verzorgingssysteem biedt oplossingen voor een geslaagde huidverbetering. Van een geïrriteerde, verouderde, gevoelige huid of pigmentatieproblemen tot voor- en nazorg bij dermatologische esthetisch-plastische ingrepen. 

Met het ArcelMed productengamma worden niet enkel de lijntjes, fijne rimpels en littekens bestreden, ook elasticiteitsverlies wordt tegengewerkt waardoor de huid haar stevigheid en gezondheid terugwint. 

ArcelMed zorgt ook voor kankerpatiënten in samenwerking met IFPC – Institute For Professional Care. 
ArcelMed herstelt de huid aangetast door chemotherapie en beschermt ze. 

 

Sensitive – gevoelige huid – couperose

De Sensitive lijn is een anti- stress en herstelprogramma voor de huid die georiënteerd is op de noden van de gevoelige huid. 

Bij de ontwikkeling van deze lijn heeft Jean d’Arcel alleen actieve ingrediënten geselecteerd die geen gevaar voor irritatie opleveren en de huid onmiddellijk kalmeren. Naast de zeer effectieve anti-stress neuropeptiden bevatten de producten uit Sensitive lijn ook geselecteerde milde en zeer zuivere werkzame stoffen. 

De producten zijn parfumvrij en bevatten geen grondstoffen op basis van minerale olie, siliconen, op PEG gebaseerde emulgatoren of parabenen. 

 

Prijzen

De producten die gebruikt worden tijdens uw gelaatsverzorging worden gekozen naargelang uw huid en uw wensen. De prijs kan worden aangepast naargelang de gebruikte producten, supplementen. Wanneer er supplementen worden gebruikt wordt dit telkens voor de behandeling gevraagd of voorgesteld.

Kennismakingsverzorging – 55 minuten – € 50

Jean d’Arcel – huidverbeterende verzorging – 60 minuten – € 60

Jean d’Arcel – Extra huidverbeterende verzorging – 90 minuten – € 79 

Supplement AHCare fruitzuurbehandeling – € 10

AHCare fruitzuurbehandeling – 30 minuten – € 35 

 

 

Roosens Kirby Podologie & Huidverzorging behaalde volgende certificaten:

  • Huidverzorging bij mensen met kanker
  • Huidverbeterende verzorging bij acné, couperose, rosacae, pigmentatie