Natuurlijke schoonheid start bij een gezonde, stralende huid. En dat is iets waar er bij Roosens Kirby P&H met passie aan gewerkt wordt. 

Het start allemaal met een kennismakingsverzorging. Tijdens deze gelaatsverzorging wordt er uitgebreid gekeken naar wat voor een huid u heeft en krijgt u de kans om al eens kennis te maken met een aantal producten uit het gamma. Alsook zal er tijdens deze verzorging geluisterd worden naar uw wensen. Wat wil u bereiken van uw huidverzorging?

Eens we samen weten wat voor huid u heeft kan ik zo een aangepast verzorgingsplan en producten voorstellen. Wanneer uw wensen of noden van de huid veranderen dan wordt de verzorging hier telkens op aangepast.

Het doel is telkens om huidverbeterend en huidoptimaliserend te werken. Dit kan heel erg breed gaan, van een droge huid extra voeding geven tot een behandeling met het MicroSono toestel (microdermabrasie) bij bijvoorbeeld littekens in het gelaat.

Hier wordt er tevens niet gesproken van een basis en een luxe verzorging want mijn persoonlijk doel is om elke verzorging te “verzorgen” als een luxueuze, ontspannende, anti stress gelaatsverzorging!

 

De cosmeticamerken waar ik mee werk zijn zorgvuldig uitgekozen:

 

Jean d’Arcel 

Jean d’Arcel is een Duits familiebedrijf dat al ruim 55 jaar professionele huidverzorgingsproducten produceert. Zij bieden een hoogwaardig assortiment producten aan. Deze zijn steeds gebaseerd op de Franse cosmetica tradities in combinatie met de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het grote gamma van Jean d’Arcel bevat gelaatsproducten, make- up, lichaamsverzorging, een mannenlijn, zonneproducten… . Ook komen er geregeld seizoensgebonden trendproducten uit. Al deze producten zijn op biologische basis en volledig dierenproefvrij ontwikkeld. 

 

Elemental Herbology

Elemental Herbology zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten met een breed gamma voor gelaatsverzorging en huidverzorging. 

Het verhaal en de producten van Elemental Herbology zijn gebaseerd op de vijf-elemententheorie uit de Chinese filosofie. Een overtuiging dat alle zaken in het leven, of het nu je lichaam, je huid of zelfs de seizoenen zijn, worden beïnvloed door vijf verschillende elementen, namelijk hout, vuur, aarde, metaal en water.

Elemental Herology staat voor ethische en duurzame huidverzorging en is toegewijd aan het verminderen van afval, verantwoord inkopen en het respecteren van de wereld waarin we leven. 

 

Prijslijst

Kennismakingsverzorging – 60 minuten – € 50 

Klassieke huidverbeterende verzorging – 60 minuten – € 60*

Uitgebreide huidverbeterende verzorging – 90 minuten – € 80*

+ Supplement AHCare fruitzuurbehandeling – € 15 
+ Extra decolleté masker – € 10

MicroSono verzorging (microdermabrasie) – 90 minuten – € 99 

* De vermelde prijzen zijn richtprijzen. Deze gelaatsverzorgingen worden aangepast aan uw huid, de prijs is afhankelijk van de gebruikte producten en tijd.